Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу наймиліше фото, на якому з'явилася в цікавому образі з маленьким кошеням, якого притискає до плеча. Перед камерою зірка позує в профіль, на ній світлий піджак, волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж і блаженна посмішка.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Камінська написала: "у дитинстві всі безпритульні тварини, які траплялися мені на шляху, автоматично опинялися у нас вдома. Я рятувала всіх і вся, від пташок і до змій, ну просто не могла пройти повз. Зараз у мене немає можливості зібрати всіх тварин у себе вдома, але у кожного з нас є можливість допомогти будь-яким іншим способом: репостом, увагою, матеріально. Телеканал @musicboxua спільно з @gostomel.shelter запустили крутий фотопроект @takeapetua на підтримку безпритульних тварин. Цим та іншим малюкам потрібні будинок і турбота. Давайте не будемо байдужими до тих, хто за своєю природою не може допомогти собі сам. Style: @ivanerolli, photo: @michael_fedorak".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.