Зірки, щоб приховати особисте життя, мало говорять про себе, не показують свій будинок і не розповідають про справи сімейні. Іноді як виняток популярні люди вирішують відкрити завісу таємниці і називають реальні цифри - скільки коштує їх концерт, як вони заробляли раніше і де жили. Про нові будинки артисти говорять вкрай мало, проте все ж про розкішні особняки деяких артисток вже відомо в мережі.

Читайте Знай в Google News!

По істині королівський розмах будинків вражає фанатів, адже деякі знаменитості витрачають на особняки мільйони доларів. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Світлана Лобода придбала розкішний будинок відносно нещодавно.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram
Світлана Лобода, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Коли заходиш сюди, бачиш величезний простір, високі стелі, велику люстру, яка мене спочатку лякала. Іноді, коли ми сідаємо розмовляти, Я дитину пересаджую на інше місце", — розповіла Світлана одного разу.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram
Світлана Лобода, скріншот: Instagram

Зовні особняк Лободи помпезний і досить великий. Ліпнина, мармур, колони - все це справляє враження, як видно на фото з Instagram співачки. При цьому обійшлася розкіш в не один мільйон рублів. У будинку артистки два поверхи, на другому розташована величезна особиста гардеробна, також в будинку дві дитячі, вітальня, поєднана з кухнею, і кілька спалень.

Тіна Кароль і її 10-річний син живуть у великому маєтку під Києвом, в селі Зазим'я. Будинок для своєї сім'ї придбав покійний чоловік співачки, Євген Огір, проте добудовувати і облаштовувати будинок довелося вже самій Тіні Кароль.

На великій території Тіна Кароль розмістила 3-поверховий котедж, лаунж-зону, спортзал. Але особлива гордість співачки - сад, город і розарій з 50 рожевих кущів.

А ось Ані Лорак нещодавно змінила місце проживання. Саме до столиці Росії Ані Лорак переїхала з донькою Софією, коли у стосунках артистки з Муратом намітився розлад.

Ані Лорак, скріншот: Instagram
Ані Лорак, скріншот: Instagram

Варто зазначити, в Києві у Лорак є дві елітні квартири з пентхаусом, а під Москвою співачка купила собі елітний особняк вартістю в три мільйони євро. Шанувальники в соціальній мережі Instagram постійно бачать зірку нарядною навіть вдома.

На деяких кадрах видно, який сучасний будинок у зірки, зроблений в світло-сірих тонах. Іноді в кадр потрапляє і простора вітальня зірки, оформлена в білому кольорі. Величезна вілла знаходиться в престижному селищі "Агаларов Естейт". Поруч з Лорак знаходяться будинки Дар'ї Донцової, Анастасії Волочкової.

Публікація Софії Ротару, скріншот: Instagram
Публікація Софії Ротару, скріншот: Instagram

Не так давно співачка Софія Ротару також показала свій особняк за мільйон доларів. Будинок розташований в 20 кілометрах від Києва — в елітному передмісті Конча Заспі. Даний особняк коштує більше мільйона доларів. На кадрах видно будинок незвичайної форми, оточений соснами. Його площа - 120 квадратних метрів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Тіну Кароль помітили на вулиці "по-простому", зайшла в кафе в капронових шкарпетках: "Відбувається вибух".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль влаштувала дебош в готелі: розбила сокирою двері, перелякала персонал.

Знай.uа писав, Євген Кошовий і Влад Яма разом поїдуть в село: "Відразу погодилися на експерименти".