Відома українська співачка і експолітик Анастасія Приходько, яка в період виборів оскандалилася інтерв'ю в програмі "Рандеву" Яніни Соколової, не дуже часто радує публіку фото і відео у своєму Instagram. Але нещодавно зірка буквально шокувала шанувальників новою фотосесією, на якій з'явилася в досить відвертому образі. А цього разу Настя показала фанатам цікаве чорно-біле фото, на якому позує на літньому майданчику кафе за чашкою чаю.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Приходько написала: "Поділ... одне з найдавніших, найбільш таємничих і найбільш енергетично сильних місць Києва, про яке ходять тисячі легенд і відьомських історій. Що ж, цілком ймовірно, саме сьогодні, на Хелловін, тут на сусідній Лисій горі збереться шабаш, будуть приносити жертви і палити багаття. А я, мабуть, просто вип'ю смачного чаю з імбирним печивом. Містичного і ненудного вечора всім. P. S. Сьогодні, о 23:20 зустрічаємося в @svitsketv". Шанувальники в захваті від нового фото зіркової красуні, її завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще