Стриптизер Сергій Глушко (Тарзан), зробив фатальну помилку, коли пішов "наліво" від коханої дружини Наташі Корольової. Пара незабаром розлучиться, вважає зірка "Битви екстрасенсів" ясновидиця Катерина Ахметжанова, більш відома, як Кажетта. Слова ясновидиці передає видання Навколо ТБ.
Експерт вважає, що 47-річна Наташа всіма силами намагається зберегти сім'ю і навіть ходить до психотерапевта, щоб полегшити тягар, який ліг на її душу, проте все безрезультатно. Розлучення Тарзана і Королевою неминучий.
Наташа неможливо втомилася від розпитувань знайомих і колег про невірність 50-річного стриптизера.

"Наташа намагається не показувати виду, але в глибині душі їй дуже погано. Поки Наталя і Сергій житимуть разом. Але не так довго: незабаром співачка оголосить про розлучення. Розумієте, Королева втомилася. Тепер, де б вона не з'явилася, у неї всі запитують: "Наташа, як з Тарзаном? Ти його пробачила? Що збираєшся робити?"Їй дуже нелегко чути такі питання. У якийсь момент їй набридне мучитися-і вона стане ініціатором розлучення. Повторюся: жити з такою моральною напругою дуже непросто навіть сильним жінкам, якою, безумовно, є Наташа Корольова", — розповіла Кажетта.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше повідомляли, оголений Тарзан пригрозив хейтерам зубною щіткою: "жеребець-це комплімент".

Як повідомляв Знай.ua, зірка "МастерШеф" Литвинова оголила душу і груди одночасно: ніхто не дасть їй 40 років.

Знай.ua писав, Агутіна терміново госпіталізували у важкому стані: "опустився до...".