Популярна американська сенсація, 18-річна співачка Біллі Айліш, чиєю візитівкою стали закочені очі та повна відсутність емоцій на обличчі, активно веде свій профіль в Instagram. Дівчина потрапила у немилість, а точніше до "чорного списку" за свою нелюбов до президента США Дональда Трампа.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: інноземне видання The Washington Post.

Один з чиновників Білого дому пропонував розірвати рекламні контракти зі знаменитостями, які не підтримують політику Трампа щодо протидії пандемії коронавірусу.

Йдеться про контракти, які попередньо обговорювали з 274 знаменитостями, але затвердили тільки з 10-ю. вартість контракту повинна була скласти 250 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Біллі Айліш, фото Instagram
Біллі Айліш, фото Instagram

Зокрема, не стали підписувати контракт з 18-річною виконавицею Біллі Айліш. Її виключили із загального списку тому, що вона "руйнує країну і все, що важливо для американських громадян". До того ж, Айліш не підтримує політику президента США Дональда Трампа.

Наприклад, раніше Біллі закликала не голосувати за Дональда Трампа на президентських виборах.

Крім Біллі Айліш в "чорному списку" також опинилися співачка Дженніфер Лопес і її режисер Джадд Апатоу. Співачка раніше критикувала імміграційну політику Трампа. Апатоу говорив про те, що Трампу не вистачає "інтелектуальних здібностей, щоб балотуватися на пост президента".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Біллі Айліш прикрасила відразу три обкладинки культового глянцю

Як повідомляв портал Знай.ua, невиліковна хвороба скалічила життя Біллі Айліш

Також Знай.ua писав, груди неповнолітньої Біллі Айліш справили фурор у мережі.