39-річна турецько-німецька акторка Асіє Нур Феттахоглу, найбільш відома українським глядачам за роллю Махідевран Султан в серіалі "Величне століття", є активною користувачкою соцмереж з немаленькою аудиторією у 1,6 мільйона підписників лише в інстаграмі. Однак її остання публікація вийшла дещо підозрілою.

Читайте Знай в Google News!

На знімку можна побачити, як Нур Феттахоглу дивиться з ліжка униз. Схоже, що жінка нещодавно прокинулася. На її обличчі відсутній макіяж, її шкіра дещо набрякла. Вираз обличчя та набряки наводять на думку, що зірка могла плакати — але це неможливо встановити з фото.

Підписала свою публікацію зірка приблизно так (переклад з турецької): "Те, чого постійно не вистачає, через деякий час вже й не потрібне".

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Судячи по згаданому там само імені Матильда — це репліка з фільму "Леон" Люка Бессона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.