Співак Микола Басков знає, як завести публіку не тільки на сцені, але і в Instagram. Його фотографії в блозі буквально зводять з розуму прихильниць На новому фото Басков блиснув спокусливим поглядом з напівтемряви, і привітав фоловерів з Хелловіном-2020.

"Казкового Halloween 2020🔥 🔥 🔥", - Написав Басков. Артист вибрав таке фото, щоб його обличчя здавалося в кілька разів худіше і мужніше, ніж є, явно втягнувши щоки. Тіні падають на обличчя, роблячи його в загадковим і таємничим. Погляд, яким Басков дивиться в камеру, настільки пронизливий, що шанувальниці порівнюють його з поглядом спокусливого вампіра з "Сутінків".

Виявляється, Баскову, щоб стати сексі-Дракулою, навіть костюм надягати не треба— достатньо правильної міміки і освітлення. Всього за три години портрет набрав понад 12 тисяч лайків і захоплених коментарів.

"Коль, одружуйся на мені, нарешті", "Який красень👌, навіть не впізнала"," так, Коленька, казки завжди хочеться в будь-якому віці! І Вам чудово відпочити і відсвяткувати!🔥 🔥 🔥 ", ,- писали шанувальники.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Баскова занесло в безлюдне місце-розклав руки, немов птах в польоті.

Як повідомляв портал Знай.ua, 43-річний Басков пішов у нірвану з гарячими блондинками на катері.

Також портал Знай.ua писав, що Басков закотив розкішну вечірку в палаці," простим смертним " і не снилося.