У суботу, 31 жовтня, учасники на МастерШеф пройшли чимало складних випробувань. Вони намагалися виявити крота в команді і не дати йому зіпсувати блюдо. Так, на Битві чорних змагалися 8 учасників.

Читайте Знай в Google News!

Серед тих, кому довелося боротися за своє місце на проєкті були: Ірина Раковчен, Марина Шмалько, Марина Кобчук, Роман Петрушенко, Ірина Маленко, Олександр Горчаков, Катерина Дем'янова і Мірра Борисова. Вони поїхали за місто і в умовах лісу повинні були приготувати вишукані десерти.

Однак продукти для них знаходилися в спеціальних коробках, які потрібно було доставити тільки на певному виді транспорту ― віслюку, тачці, бочці та ін.У кожного учасника було 45 хвилин, щоб перевезти до свого робочого місця коробку з продуктами і заглянути в неї.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вже на стандартній кухні МастерШеф, куди повернулися учасники битви чорних, судді визначили, хто не зміг впоратися із завданням і гірше за інших приготував десерти.

З цим завданням не впоралися Роман Петрушенко і Катерина Дем'янова. Вони єдині, хто не були десертниками в битві чорних. Однак одне з їхніх страв все ж сподобалося журі більше. Його приготувала Катерина Дем'янова. Це був елементарний десерт, зате приємний на смак. Тому в 9 випуску "МастерШеф" -10 кухню проекту покинув Роман Петрушенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, кулінари-аматори на" МастерШеф "будуть ловити" крота", не підлість, а уважність.

Як повідомляв Знай. ua, Оля Полякова навчить українок готувати краще, ніж МастерШеф своїм "Васадулі вагароде".

Також Знай. ua писав, що кулінари-аматори на МастерШеф "готували" лісника, таксиста і медбрата, хто не впорався з випробуванням і поїхав додому.