Чорногорія-це не тільки кришталево чиста вода, комфортні пляжі і розкішні готелі. Ведучі шоу " Орел&Решка. Дівчата "(Новий канал) Юлія Коваль і Настя Івлєєва показали всю красу курорту. Як виявилося, в країні є красиві гори, кам'яні міста-фортеці і порти, які побудували багато століть тому. А ще можна навідатися в маленькі містечка і сповна відчути місцевий колорит Чорногорії. Як і зробила ведуча Юлія Коваль. Правда, без пригод не обійшлося!

Читайте Знай в Google News!

" мені довелося ночувати в хатинці на курячих ніжках, – каже дівчина. - Так, зовні будівля була схожа на житло з усім нам відомої казки (посміхається). Всередині знаходилося ліжко, ковдри і багато подушок. Треба було відкрити двері і відразу лягти. Звичайно, це не п'ятизірковий готель, але і не хостел. Адже спала я на двоспальному матраці в екологічному будиночку".

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Дівчина зізнається, що хатинка була досить затишною.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"головне, що там не смерділо пилом, - розповідає Юля. - Будиночок стояла в горах, тому я насолоджувалася свіжим повітрям. Єдиний мінус-вранці моє тіло було кам'яним. Довелося повільно вилазити і розминати всі кінцівки".

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Незважаючи на тісноту і всі незручності, дівчина відпочинком задоволена. Каже, що такі колоритні місця її приваблюють.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці скупалися на місці жертвоприношень і людських кісток.

Як повідомляв Знай. ua, Коля Серга з "Орла і Решки" розповів про зміни в собі.

Також Знай. ua писав, що "Орел і Решка " переночували в готелі з мільйона живих дерев, $30 тисяч за ніч.