Популярна чорношкіра британська акторка з ямайським корінням Джоді Тернер-Сміт в новому історичному серіалі зіграє королеву-консорта Англії Анну Болейн, що правила в середині XVI століття.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The Independent.

За інформацією журналістів, міні-серіал виробництва британського "П'ятого каналу" складатиметься з трьох епізодів. Зазначається, що в ньому останні місяці життя королеви будуть переосмислені з точки зору фемінізму.

Джоді Тернер-Сміт, фото: superstars.news
Джоді Тернер-Сміт, фото: superstars.news

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"У серіалі буде показано її бажання забезпечити майбутнє для доньки Елізабет і жорстоку реальність її нездатності дати Генріху спадкоємця чоловічої статі", - пише видання.

Крім Тернер-Сміт, яка отримала популярність завдяки ролі в стрічці "Квін і Слім", в серіалі зніматимуться актори Паапа Ессьеду (серіал I May Destroy You), Талісса Тейшейра, а також Аманда Бертон і Беррі Уорд. Продюсерами картини виступили - Файє Уорд і Ханна Фаррелл.

Проєкт ще не отримав назви, дата його виходу поки також не розкривається.

Джоді Тернер-Сміт знялася в таких фільмах, як "Неоновий демон" і "Новизна", а також в серіалах "Справжня кров" і "Ті, які летать крізь ніч".

Анна Болейн була другою дружиною короля Англії Генріха VIII Тюдора. Її було короновано в якості королеви-консорта 1 червня 1533 року. Кілька років по тому чоловік звинуватив її в зраді, після чого її судили, визнавши винною в невірності, інцесті і державній зраді. Її стратили шляхом обезголовлення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Меган Маркл і принц Гаррі чекають донечку: ЗМІ заговорили про таємну вагітність герцогині Сассекської.

Як повідомляв Знай.uа, шкідливі звички королеви Єлизавети II: її Величність з цим нічого не може зробити.

Знай.uа писав, Єлизаветі ІІ вручили шматочок української душі, всього за 12 тисяч гривень: можна і на весілля, і на парад.