Українська співачка Оля Полякова показала, як вона готує моцарелу у своїй садибі: процес настільки натуральний, що зірці навіть доводиться самотужки доїти кіз, аби отримати молоко.

Читайте Знай в Google News!

Анонсом нового випуску ютуб-шоу "Васадули вагароде" Полякова поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

Моцарела — один з найвідоміших італійських сирів. Оскільки це м'який молодий сир, він не потребує витримки чи складних процесів, тому співачка змогла приготувати його вдома. Традиційно для нього використовується молоко буйволиць, але куди частіше виробляють з коров'ячого молока. Полякова виявилася доволі оригінальним гастроентузіастом, оскільки вибрала сировиною молоко кіз.

"У меня из подруг только козы", — жартує епатажна співачка, зазначаючи, що вона й сама здивована тій кількості голів, які є в її господарстві.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Далі Полякова продемонструвала, як вона доїть кіз. Спеціальним обладнанням вона не користується, а тому довелося стискати молочні залози тварини вручну. Складно оцінити її рівень вправності, але ефект безумовно досягнений — біла рідина ллється у відро.

"Ведусь на сиськи. Чем больше сиськи у козы, тем она для меня более притягательна", — продовжила двозначно жартувати Полякова.

Отриману моцарелу зірка використала для приготування піци, у чому їй допомагала донька Аліса. Повний випуск програми можна подивитися на її сторінці на стрімінговому сервісі YouTube.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Полякова вирішила влаштувати "бунт", зібравши людей під Кабміном: "співати за мішок картоплі"

Як повідомляє портал Знай.uа Дочка Полякової відчула себе дорослою і показала свої персики: "Вибачте за те..."

Також Знай.uа писав, що Оля Полякова гаряче переплюнула" Дикі танці "Руслани, українці вже відправляють на" Євробачення"