Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, розсілась на сходах і опублікувала фото на сторінці в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Читайте Знай в Google News!

Виконавиця після розлученняіз Муратом кардинально змінила стиль, тому зараз здебільшого з'являється на публіці в зручному і стильному одязі-оверсайз. Про елегантні образи Лорак забула. Так і цього разу - зірка вбралася в джинси-моми, сіру толстовку в квіточку і жовту жилетку, образ доповнила бежевими черевиками на шнурівках.

"🦋 Пусть сегодня будет хороший, добрый вечер!", - підписала милий знімок Лорак.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Мало хто не помітив каблучку на безіменному пальці правої руки... Можливо, хтось носить її просто так. Але зірки зазвичай для того, щоб підігріти чутки. Тому хто зна...

Фолловери не пройшли повз милого фото Лорак: "Увидев вашу улыбку вечер стал моментально добрым и хорошим! ❤️ Улыбайтесь всегда и будьте счастливы! 🙏", "Обручальное кольцо???))", "Обалденная красотка❤️❤️❤️🌹🌹🌹!и вам прекрасного вечера❤️😘💝💐💐💐!", " Напевно що так.А ви як думаєте? Раніше у неї його не було.❤️"

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лорак і Лазарєв таємно побралися? Фото у весільній сукні з пишної "церемонії" спливли в мережі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.