Колишня солістка гурту ВІА Гра, відома російська модель і співачка Тетяна Котова, показала оголене стегно і запропонувала пограти.

Читайте Знай в Google News!

На фото Котова позує в білій спідниці і червоному топі, а образ доповнила капелюшком. Зірка стояла біля пікапа з сіном, задерши одну ногу. Гігантський розріз на спідниці демонструє ідеальну ніжку і навіть сідниці. Фото вийшло дуже літнім і відвертим.

"Давайте пограємо в гру - продовж фразу "Я б зараз ..." Я б ось наприклад повернулася в цю зйомку на сонячному ранчо", - написала дівчина під фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фанати поставили майже 12 тисяч лайків і засипали схвальними коментарями і компліментами:

"Шикарне стегно", "Эффектная девушка🤩🤩🤩я бы сейчас сходила в кино", "Мені дуже сподобався ваш образ. Дуже гарне поєднання кольорів", "Ох, Танюша 😍😍😍 ", "Я б приєднався до тебе на цьому ранчо)", "Бомба", "я б зараз хотіла повернути п'ятницю) а то вихідні пройшли дуже швидко".

Повідомлялося, що відома модель і співачка Тетяна Котова похвалилася пікантними фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меладзе показав фото дівчат, які через нього пройшли: "Останніх не знаю".

Як повідомляв "Знай.ua", Дантес вбрався в жіночу сукню заради Монатіка, бідна Дорофєєва: "Хочеться ще і ще”

Знай.ua писав, колишня дружина Меладзе зробила відверте зізнання: "Я рада, що він пішов".