Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Так, дівчина виставила серію яскравих кадрів, позуючи в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, де вивчає гуманітарні науки і мистецтво. Красуня показала, в якому гарячому образі відзначила Хелловін 31 жовтня, примірявши один з найпопулярніших і спокусливих костюмів - вбрання Фембота з культового фільму "Остін Пауерс".

Читайте Знай в Google News!

Соня одяглася лише в ніжно-рожевий топ з хутром і оксамитові рукавички, не забувши і про "фірмову" зачіску персонажа, високомий хвостик, відомий в народі, як "мальвінка". Жіночний образ Кіперман доповнила макіяжем з сяючими акцентами і акуратними прикрасами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Fembot

Фолловери не пройшли повз:" у мене немає слів, нагадали мені Монро)"," зовсім доросла", " Рожевий їй до лиця ... 🌷 🌷 🌷 ", "Моя любимуся!❤ ️ 😍 ", "Гарна дівчина💙 💛 👍".