Відома українська співачка Onuka повідомила про трагічну втрату у своїй родині. Співачка (справжнє ім'я Ната Жижченко) втратила рідну бабусю. Про це артистка написала на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Я знаю, що ти вже зустріла дідуся", - підписала знімки ONUKA.

До публікації про рідну людину співачка опублікувала ніжні фото зі своєю близькою родичкою. Також вона додала геотег місто Чернігів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Бабуся Onuka теж була музиканткою. І була відомою бандуристкою-Валентина Шленчик. Вона була учасницею популярної Чернігівської групи"тріо бандуристів". Саме вона прищепила Жижченко любов до цього музичного інструменту.

У коментарях шанувальники перейнялися болем артистки і висловили свої співчуття. Вони побажали, щоб біль швидше перейшла в світ.

" Нехай біль акумулюється в внутрішню силу яка надає поштовх на майбутні творіння🌸", " Шкода.... Кадри на пам'ять дуже зворушливі. Всі ці інструменти на тлі, життя людини, ремесло. Прекрасна фотозйомка", " Співчуття...близькі назавжди у наших серцях"," Теплі фото)) співчуття", " Ех, це боляче. Співчуваю", "Наточка, мої щирі співчуття ((це завжди дуже сумно ((" , - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, співачка Onuka знайшла загрозу людству похлеще "синіх китів".

Як повідомляв Знай. ua, Onuka зворушливо закликала берегти природу і застерегла від неминучого.

Також Знай. ua писав, що Onuka дала поради молодим мамам, які страждають від депресії після пологів, лайфхаки щасливої жінки.