Співачка Настя Каменських відзначає третю річницю свого проекту NK.

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зірка порадувала публіку незвичайним відео, на якому показала себе справжню – за кадром і в закуліссі Світського життя. А в підписі до публікації поділилася потаємним.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні для мене особливий день, і я щаслива, що можу розділити його з вами. Рівно три роки тому, 2 листопада 2017 року, я почала свій сольний проект NK. Я знаю, що мрії збуваються, головне вірити і старанно працювати. На початку свого сольного проекту я загадала свою компанію, яка буде проходити зі мною цей новий і незвіданий шлях. Щовечора перед сном я представляла команду з професіоналами своєї справи - і зараз всі ці люди працюють в команді моєї компанії #nice2cu. Окреме і найголовніше спасибі моєму чоловікові, який завжди і у всьому мене підтримує, створює самі хітові треки і музику! Як же важливо, що ми, міцно тримаючи один одного за руку, йдемо за мрією, яку я загадала ще в дитинстві!

Я щаслива, що можу ділитися своєю творчістю з людьми з усіх куточків планети, а моя музика звучить в серцях слухачів від Мексики до Індії. За ці 3 роки ми з командою виконали колосальну роботу. Сотні інтерв'ю для радіо і телеканалів. Топові позиції у світових і вітчизняних чартах, в тому числі @Billboard, @Shazam, @musicchoice, MTV3 і багатьох-багатьох інших. Мільйони переглядів #elefante, #ahuevo і #eclectica, дуети з міжнародними артистами, ваша любов і нагороди до #тримай #обіцяю і багато інших! Це тільки початок нашого шляху до великих планів і заповітних мрій", - зворушливо написала Каменських у підписі відео.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.