Даша Квіткова зібралася виконати маленьку мрію своїх шанувальників.

Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, Микита і Даша Квіткова залишилася разом, почали жити, а не так давно навіть одружилася. Нещодавно в соцмережі дівчина показала яскраві кадри з нової фотосесії, а в підписі до них запропонувала фанатам конкурс.

Читайте Знай в Google News!

"Я знаю точно, що може вам зараз підняти настрій! 5 новеньких дванадцятих 🍏. Цікава пропозиція, правда? Кожен день ми з хлопцями будемо вибирати одного щасливчика, у якого збудеться маленька мрія. Вже завтра буде перший переможець, тому я тримаю за вас кулачки. Подружися з моїми друзями (їх всього 10) будьте активні на наших сторінках і шукайте в наших сторіс кнопку с📱. Невже ви упустите цей шанс? Мрії збуваються, якщо в них сильно вірити", - написала Даша Квіткова в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Доплата у розмірі ще однієї пенсії: кому з пенсіонерів дуже пощастить Нові суми у платіжках змусять брати мікропозики: кому підвищать тарифи аж на 80% Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.