Актриса Наталка Денисенко здивувала шанувальників новим фото зі спальні

Популярна українська актриса кіно, театру і дубляжу Наталка Денисенко, яка запам'яталася глядачам за серіалом "кріпосна", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня здивувала шанувальників новим фото, на якому її можна побачити в ліжку після пробудження. Як видно, перед камерою Наталка з'явилася в коротенькій Білій піжамі, вона насолоджується ранковою кавою.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Денисенко написала: "кажуть" понеділок – день важкий", але не у мене. На вихідних у мене були такі важкі знімальні дні, ранні підйоми, і ця погода. Сьогодні - інша справа, я спала майже до пів 11, і довгоооо довгооо стояла під душем, гаряча вода для мене найкращий спосіб відновлення, ну і кава звичайно. Андрійко маленького ледве розбудила сьогодні, бачили в сторіс цю солодкість? Відчуваю себе найщасливішою людиною. Промайнула думка, про те, що нам дуже часто здається, що в нашому житті щось недостатньо добре, для того що б бути найщасливішим... Але насправді, ми всі дуже щасливі люди, просто кожен по-своєму. Це як теорія відносності, але порівнювати своє життя з чужою, це саме згубна справа. Просто варто помітити своє #щастямирлюбовь, і дякувати за те, що є, і йти далі і вище. Обняла вас".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо: "Сага"на телеканалі "Україна" – стала відома дата виходу епохального серіалу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірки "Кріпосної" розповіли, як проводять час у домашній ізоляції.

Також портал "Знай.ua" писав, що костюмована драма "Кріпосна" повертається – чого чекати від гучного серіалу.