Відома українська співачка Катерина Бужинська часто радує шанувальників яскравими фотосесіями, які активно публікує у своєму Instagram. Так цього разу зіркова красуня показала в мережі незвичайні кадри, на яких її можна побачити в розкішних прикрасах.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Катерина написала: "Чи замислювалися ви, навіщо жінкам потрібні прикраси і чому жінки споконвіку прагнули всіляко прикрашати себе? В Індії, наприклад, жінки зобов'язані незалежно від випадку кожен день прикрашати себе намистом, браслетами, сережками, квітами, стрічками і багатьма іншими жіночими штучками. Жінки неспроста так люблять прикрашати себе дорогоцінними каменями і всілякої біжутерією. В цьому є певний сенс! Виявляється, що прикраси чудесним чином виконують функцію оберега і захисту від поганого, від розтрачування енергії даремно, допомагають накопичити позитивну енергію і зберегти здоров'я. Веди кажуть, що обов'язок жінки - бути красивою і прикрашати собою світ! І в кожній жінці закладений цей величезний потенціал краси!

Тому прикраси - це найсильніша зброя жінки в залученні і натхненні гідного чоловіка, а також для збереження відносин. Та й просто красиві прикраси служать непоправним джерелом позитивних емоцій, радості і відмінного настрою! У стародавніх Писаннях говориться, що купувати і дарувати коштовності жінці входить в обов'язок чоловіка. У сім'ях виділялася навіть спеціальна стаття витрат - на покупку прикрас і нарядів для жінки. Жінка, яка приймає дорогоцінні прикраси від чоловіка, підсвідомо починає належати чоловікові. Її думки спрямовуються тільки на цього чоловіка. Коли жінка зосереджена тільки на чоловіка, він неодмінно стає успішним і заможним. Тому, чоловікам слід регулярно дарувати прикраси своїм дружинам! А Новий рік не за горами, красива прикраса для коханої - чудовий подарунок! Дівчатка, будьте завжди чудові!".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Катя Бужинська вперше показала своїх двійнят.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Бужинська в халатику на голе тіло оголила пишні принади.

Також портал "Знай.ua" писав, що продюсер Бужинської бив її і змусив позбутися дитини.