На телеканалі СТБ відбулася довгоочікувана прем'єра "Холостячки". Головною героїнею стала чудова актриса театру і кіно, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина. У другому випуску романтичне реаліті покинув фотограф Володимир Оксамитний.

Читайте Знай в Google News!

Тепер за серце Холостячки борються 11 учасників. Однак у шанувальників проекту своя думка з цього приводу. Багато користувачів соцмережі Instagram зараз обговорюють ймовірну перемогу сценариста "Кварталу 95" Олександра Еллерта. При цьому деякі користувачі висловлюють невдоволення вибором Ксенії Мішиної.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Мені він взагалі не подобається, як ніби гей, такі кривляння, такі рухи, і образливий такий як дівчинка, та й взагалі вони якось зовсім не пара", "Згодна, мужності в ньому мало. Ще й сам по собі не приємний", "100%!!!", "Згодна на 100%, але кажуть, що саме Еллерт переможе", "Я тільки в цій серії помітила, що між Ксенією і Еллертом є хімія. Так йому красиво піднесла коробочку", "А я ще минулого разу помітила. Ксенія зізналася, що чекала на нього", "Мені здається, вона з Еллертом буде)", "Кажуть так", - пишуть під постом коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Холостячка" Ксенія Мішина звернулася до українців: "Я не відчуваю".

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина ведучого "Холостяка" Григорія Решетника вагітна втретє: зірка вже розкрила стать дитини.

Також портал Знай.uа писав, Ксенія Мішина заінтригувала новим побаченням на "Холостячку": "Я вперше зробила дещо".