Співачка Анна Сєдокова показала в соцмережі яскраві фото з новоспеченим чоловіком на світському рауті

Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео в своєму Instagram. Нещодавно співачка вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімма. І цього разу 37-річна співачка показала милі фото з новоспеченим чоловіком, а ще із зірковими друзями. Всі вони побували на світському заході, куди Седокова прийшла в хитромудрому вбранні з принтом "зебри". На одному з фото знімків зірка пригорнула до чоловіка з висунутим язиком, але йому це, схоже, подобається.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до фото Анна написала: "Як же мені хотілося в Париж! Неймовірна туга за перельотами і неможливістю опинитися там, де хочеш моментально пройшла, коли я опинилася в @cravemoscow. Однозначно обов'язково до відвідування з подругами або як я з чоловіком. Оскільки те, що відбувається на сцені сприймаєш як прекрасний спектакль. Безумовно сексуальний і нескінченно талановитий. Дякую за запрошення. Шампанське чарівне, ікра і устриці відмінні, постановки унікальні, а костюми... Костюми від кращої і улюбленої @alinagerman. Дуже чекаю нове шоу з @kativarnava. Style by @margoblog. Make up @papuk_beauty. Hair @elenaball19".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "трійничок".