Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка раптово приголомшила численних фанатів несподіваною новиною - вона стала дружиною 90-річного танцюриста Григорія Чапкіса. Правда, все це сталося лише на паркеті шоу "Танці з зірками" в 10 прямому ефірі, присвяченому Хелловіну. У містичні костюми одяглися не тільки зіркові учасники, а й судді проекту - Влад Яма став Франкенштейном, Катерина Кухар - вінтажним лікарем, Григорій Чапкіс - Графом Дракулою, а запрошена в якості члена журі Наталія Могилевська - рудоволосою відьмочкою.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому Наталя здивувала шанувальників ще й колаборацією з юним українським актором Данею Вегасом, зіркою серіалу "Школа". Артисти підготували українцям справжній сюрприз - спільний трек, який народився спонтанно, кавер на культову пісню Могилевської "Місяць", підготовлений спеціально для Хеллоуїна на проекті "Танці з зірками". Також виконавиця заінтригувала ще кількома спільними роботами.

Знайомтеся! Даніель Вегас @daniel.vegas і наш подарунок до Хелловіну! Не дарма я подивилася серіал Школа на карантині:))) Пишіть, кому сподобався Даня в ньому так само як і мені! Ми готуємо для Вас кілька сюрпризів. Цей трек один з них, він народився спонтанно за один день спеціально для нашого перфомансу на Танцях з зірками @tanci1plus1. Чекайте на всіх цифрових майданчиках вже цього тижня!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".