Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річний гуморист виставив кумедний спільний знімок з маленькою донькою Єлизаветою, яку численні шанувальники також знають, як "крошку Ліззі". Зірковий тато позував в обіймах з донькою в глядацькому залі "Ліги Сміху". Вони широко посміхалися, дивилися в камеру і вказали на неї пальцями.

"Кожна гра @ligasmeha закінчується обнімашками з #крошкаlizi😘)))", - зворушливо написав Ткач.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Гарнюні😊", "Які ви круті)) кожне фото і сторіз заряджені позитивом🔥", "Пальцем тикати не пристойно", "Красиві😍", "Татова принцеса❤️❤️❤️", "Вона така мила що і мені захотілося обійняти🤗", - зазначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Юрій Ткач з "Квартал 95" перетворився на запальну Вєрку Сердючку: "Ткачучка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ткач з "Квартал 95" став Ангелою Меркель і довів до істерики колегу Євгена Кошового.

Також портал Знай.uа писав, що красуня-дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" видала, як шоумен підкорив її серце: "Це особливий дар".