Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників милим фото, на якому позує зі своїм чорним другом. Схоже, зірка завела собі вихованця-чорного лабрадора на прізвисько Айка.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото, яке показала Наташа, вона позує в обнімку з милим чорним песиком. Перед камерою зірка з'явилася в ошатному образі - на ній теплий світлий светр, волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка. У підписі до публікації Могилевська написала: "Чи Любите ви брати участь у конкурсах? Хочете ще? Хлопці, я отримала понад 2000 тисячі ваших улюблених імен вихованців! Ви неймовірні! Разом з Айкою підводжу підсумки конкурсу і журнали @zoodrug_magazin з автографом відправляються: @yana_biletskaya @maria_pustanovska @zinaida3496 @al_evel @zhenyabrilliant. #Могилевська #зоодруг #лабрадор # dogsofinstagram". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".