Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Зовсім недавно знаменитість виставила трепетний кадр, на якому їх з чоловіком Юрієм Горбуновим маленький син Іван ніжно гладив смугастого котика. Так, артистка зазначила, що пухнастик не належить їм, і у їх сім'ї поки немає домашніх вихованців, адже думки Каті і Юрія з цього приводу розділилися - Осадчій більше подобаються коти, А Горбунову - собаки. Варто відзначити, що зірки досить довгий час приховують обличчя маленького Вані від сторонніх очей і роблять це дуже професійно - всі спільні кадри в соцмережах зроблені таким чином, щоб малюк був розгорнутий до камери спиною або боком.

Максимальне мі мі мі в одному фото :) 😆 кіт не наш, Іван наш. Наша родина розділилася - я за котів, @gorbunovyuriy за собак. А які ваші улюблені домашні тварини?

Фолловери не пройшли повз: "якщо думки розділилися, значить треба заводити кота і собаку)) і тваринам буде веселіше😊", "у Вас будинок, все логічно)) для Вас з Іваном кіт вдома, а для Юри з Іваном собака у дворі ❤️ Івану добре😍", " Так треба і кота і собаку! Не знаю як батьки, а дитина буде в захватіі!!!".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще