Популярний український репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап) вперше розповів, як познайомився зі зіркою німецького року, вокалістом Rammstein і батьком молодшої доньки Світлани Лободи Тіллем Ліндеманном.

Читайте Знай в Google News!

Історією неймовірного знайомства, яке переросло на міцну дружбу, чоловік Насті Каменських поділився з Марком "Прозорим Гонщиком" Куцеваловим в новому випуску 2POPODCAST.

"Тілль - дуже класний. Ми познайомилися з ним, коли опинилися в ресторані, сидячи за одним столом. Був гарний настрій і ми з ним дуже сильно напилися. Це було в ресторані "Царське село" в Києві. А він - плавець, я - ватерполіст. І тут я кажу: "А зараз на шостій доріжці виступає плавець НДР Тілль Ліндеманн. На старт, увага, марш - він залазить на стіл і стрибає, стіл розвалюється, офіціанти шоковані..." - розповів Потап.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тілль Ліндеман, скріншот
Тілль Ліндеман, скріншот

Після всього того, що сталося лідер гурту MOZGI віддав сто доларів офіціанту. А Тілль подякував Потапу за людяність.

"Він сказав: "Я вчора був у Москві. І там один репер в ресторані ставився до людей, як до бруду. А ти ставишся по-людськи, ти будеш моїм другом назавжди". З того моменту ми дружимо", - зазначив Олексій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, хто винен? Потап розкрив обман з "подорожжю" до Японії.

Як повідомляв Знай.uа, Наталія Мосейчук з "Право на владу" одягла обладунки і заспівала: "Моя зброя…".

Знай.uа писав, Потап і Настя Каменських забили на карантин і покотили в далеку Азію.