Тренерка "Зважених і щасливих" Марина Боржемська з'їхала з дітьми від батьків на знімну квартиру і невимовно цьому рада.

Читайте Знай в Google News!

Марина Боржемська після того, як розійшлася зі своїм чоловіком В'ячеславом Узєлковим, якийсь час жила з дітьми у батьківському домі. І ось зараз тренерка орендувала окрему квартиру, в якій почувається справжньою хазяйкою.

Марина Боржемська фото: nstagram.com/uzelkova.marina
Марина Боржемська фото: nstagram.com/uzelkova.marina

"Дорогі мої, я поки не купила квартиру 🙈 тому, що багато дуже питань про це👆 ми з Робертом і Оливкою з батьківської переїхали на знімну і це дуже серйозний і неймовірний крок для нас! Тому, що зараз я в будинку господиня 🤗 я шалено люблю свою кухню 😍 і обожнюю пробувати і тестувати різні новинки 💥", - написала вона. Марина Боржемська

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Боржемська показала, як у своєму новому посуді готує фаршированих перепілок. Для цього, на низ вона кладе подушку з цибулі, нарізаними яблуками фарширує перепілок, складає у форму. Додає сіль та спеції на смак. Кладе гілочки розмарину. Потім запікає протягом 30 хвилин при 180С.

"Сподіваюся, вам сподобався рецепт 😍 печені перепела з зеленим салатом - ідеальний варіант вечері, який не зашкодить вашій талії 👌", - пише вона.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найвідоміша Холостячка після Мішиної: чому красуня Яна Клочкова досі одна

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Максим Галкін показав молодий талант і майбутню заміну Пугачової: "Її не знають"