Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість здивувала численних шанувальників воістину несподіваною новиною - виявляється, красуня взяла участь у найзагадковішому шоу країни "Маскарад", де встигла пробути не один випуск і сильно заплутала зіркові команди Потапа з Наталією Могилевською та Юрієм Ткачем і Монатіка з Владом Ямою і виконавицею MARUV. Виявляється, артистка ховалася під важким і спекотним костюмом Кенгуруші, виконуючи різні хіти так, щоб ніхто не зміг впізнати її по голосу.

Красуня влаштовувала гарячі танці і навіть тверкала, а її енергії напевно могло б вистачити ще на кілька таких Кенгуруш. В останній момент команда Монатіка все ж змогла відгадати, хто ховається в вбранні і поки що сильно випередила команду Потапа. У Сторіс Даша відверто відповіла на питання своїх шанувальників, розповівши, наскільки важким і спекотним був костюм і як їй вдалося приховувати образ від найрідніших і близьких.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кенгуруш . Як я вже говорила, моя тотемна тварина😂 Всі, хто знає мене особисто, зрозуміють чому.. Це мій улюблений номер, і вибір пісні) Нарешті, я її вивчила і тепер завжди підспівую і танцюю, коли чую)) Хочу подякувати всім, хто так професійно зробив цю участь незабутнім та цікавим досвідом) всі служби ❤️ В сторіс зараз відповідаю на ваші запитання, go and try !

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.