Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася серією розкішних відвертих кадрів, взявши участь у затишній зйомці.

Так, артистка виставила ніжний портретний кадр, примірявши лише корсет з глибоким декольте і оголивши пишні груди. Красуня засвітила "фірмову" родимку під лівою ключицею, а жіночний образ доповнила легким макіяжем і крихітними сережками-гвоздиками. При цьому Даша вирішила не тільки радувати численну аудиторію естетичними фотографіями, але і бути корисною, запропонувавши шанувальникам вибрати цікаві теми для її майбутніх постів.

Давайте визначимо тему поста, корисного і цікавого для вас)

Фолловери залишилися в захваті: "навіщо ці тексти. На цій сторінці ми вами просто милуємося😍", "Улюблена Даша ❤️", "Найвродливіша жінка з прекрасною родимкою ☺️🔥Шалене фото, тепле))", "Дуже круте фото 👍🔥🔥", "Космос 🪐", "Класна дівчина🌷", "Ви красуня🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.