Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним і досить провокаційним кадром, на якому без сорому продемонструвала блискучу розтяжку. Так, артистка приміряла лише чорне приталене пальто, туфельки на невеликих підборах і панчохи в сіточку, грайливо розсівшись на темно-синьому диванчику в поперечному шпагаті. При цьому красуня пожартувала, що саме так починає свій ранок, порівнявши шпагат з йогою і зазначивши, що старанно тренувалася на карантині. Звичайно ж, Соня не упустила можливості блиснути довгими ніжками і тонкою талією.

якщо йога - то така😜 Доброго ранку!

Фолловери не пройшли повз: "Супер топ шпагат по-українськи 🔥", " 😍 😍 😍 😍 як же красиво🔥", " соняяяяяяяяяяяя! Ну яке гарне Доброго ранку у мене в стрічці!😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Крута дівчинка!", "Так ось, що ти робила на карантині 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 браво... Я теж так хочууууууу😭", " тепер у мене слинки на айфон🔥".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.