Світлана Тарабарова - одна з найпопулярніших українських виконавиць. Її пісні слухають мільйони українців. За її життям у соціальній мережі стежать майже 600 тисяч осіб. Тарабарова регулярно публікує на своїй сторінці новий контент, і регулярно радує своїх передплатників цікавою інформацією зі свого життя.

Сьогодні, 5 листопада, Тарабарова опублікувала нову фотосесію. Для фотосесії вона вибрала довгу спідницю і балахон світлих кольорів. Доповнила Світлана свій образ темно-зеленим беретом. "Сьогодні напружений і важливий день для мене. Побажайте успіху, будь ласка. Сподіваюсь, цей образ допоможе мені почуватися себе впевненіше. Головне не заснути. Прямо на зустрічі))) Як ваш настрій? Впливає на ваш стан одяг, в якому ви?"– - так підписала свою публікацію Світлана Тарабарова.

Користувачам сподобалася публікація зірки. Всього за 7 годин її фотографія зібрала понад 8.5 тисяч лайків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше повідомляли, Тарабарова показала щоденний "макіяж" сина.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Школи" одягла мереживну білизну і спокушає чоловіків.

Знай.uа писав, Тарабарова покаже вагітність і народження в ефірі.