До нового сезону популярного телесеріалу "Перші ластівки. Zалежні" приєднається легендарна українська акторка Ада Роговцева.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

Зірка театру і кіно зіграє Надію Іванівну, бабусю одного з головних героїв, Вані (його грає Олег Гоцуляк). Саме вона займалася вихованням свого онука, але врешті-решт опинилася у будинку для літніх людей.

"Хоча моя роль в «Перших ластівках. Zалежні»не головна, вона дуже важлива. Адже на ній зав'язані сюжетні лінії, завдяки яким режисери підіймають важливу тему: виховання дітей, участь в цьому процесі бабусь. Це мене і зацікавило", - розповідає про серіал сама Ада Роговцева.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Акторка також відзначила особливу дружню атмосферу, яка панувала на майданчику під час зйомок.

"Команді «Перших ластівок» практично всі один одного вже знають і люблять. Робота тут налагоджена. Я дуже ціную, коли люди все розуміють з півслова, з напівруху. Тут це відчувається", - підкреслила зірка.

Ада Роговцева народилася у Глухові, Чернігівська область у 1937 році. Ще і 1967 році вона стала народною артисткою УРСР, а у 1978 - народною артисткою СРСР. У 2007 році вона була нагороджена званням Героя України. Акторка відзначається активною громадською позицією і підтримувала бійців АТО.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ада Роговцева емоційно звернулася до Зеленського: "Володя, все втратиш".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ада Роговцева жорстко висловилася про росіян: повністю ізолюватися.

Також Знай.ua писав, що ″Ніби біля гробів танцюємо″, - іменинниця Ада Роговцева розповіла про дві українські реальності.