Зірка "Вар'яти-шоу" Володимир Жогло, також відомий як кум телеведучого Сергія Притули розповів, як змінилося його життя у шлюбі й поділився особистим досвідом. Так, цього року чоловік одружився і став батьком сина Остапа, що без сумнівів знаменує зовсім новий етап у його житті.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає пресслужба Нового каналу.

Деталі розповів сам Жогло за лаштунками програми "Діти проти зірок".

"Не впевнений, що або максимально поступливим, або максимально різким, і в будинку має бути тільки так, як він скаже. Вважаю, що це завжди симбіоз. У якийсь момент треба поступатися жінці, а в іншій - стояти на своєму. Тільки у спільній кооперації в родині все буде добре. А якщо хтось один завжди правий, а хто - ні, то це призведе до незадоволеності і конфліктів", — стверджує молодий батько.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Володимир Жогло, фото Новий канал
Володимир Жогло, фото Новий канал

Володимир стверджу, що кохання з Іриною виникло з першого погляду.

"Наша любов швидко зародилася, і зараз знаходиться на стадії розвитку. Сподіваюся, що ця стадія ще довго не закінчиться. Ірина мене підкорила щирістю і відвертістю", — розповідає Жогло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Топ-чиновник Зеленського похвалився шикарним весіллям, українці позеленіли: "Бенкет під час чуми".

Як повідомляв портал "Знай.ua", молода дружина Зінченка поділилась унікальними кадрами з весілля: важко стримати емоції

Також "Знай.ua" писав, що Зінченко із Владою Седан влаштували "розбірки" після новини про вагітність: "Нехай всі знають, що ти..."