Макс Кравець та Святослав Марченко розказали, як їм працюється у зірковому проєкті "Вар’яти-шоу".

Уже скоро на екранах стартує п’ятий сезон "Вар’яти-шоу". І глядачі нарешті познайомляться з новенькими акторами – стендап-коміками Святославом Марченком та Максимом Кравцем.

А наразі хлопці продовжують гастролювати з концертами Україною. Вони поділилися враженнями від роботи в колективі.

"Досвід дуже крутий, – каже Святослав. – Я вперше у житті виступав три рази за день. Уявляєте, у нас всі рази були аншлаги. Дякуємо за таку любов мешканцям Бородянки".

Святослав Марченко, фото: Новий канал
Святослав Марченко, фото: Новий канал

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Хлопець зізнається, що поки що в нього період звикання та притирання до колег. Та зазначає, що всі дуже щирі і товариські.

Святослав також розкрив деяку особливість Владзя.

"Розкажу вам інсайдерську інформацію про Владзьо, – з усмішкою каже Святослав. – Він коли дрімає, смішно сопить. Про це я дізнався під час наших переїздів автобусом".

А от Максу, до колективу звикати не доводиться, адже він знає хлопців понад 13 років.

Макс Кравець, фото: Новий канал
Макс Кравець, фото: Новий канал

"Як були "вар’ятами", так і залишилися, – каже хлопець. – Хіба що нове взуття купили та машини. Мені подобається, як нас зустрічають глядачі в залі. В одному містечку так аплодували, що хотілося ще виступати. Але пацани почали косо дивитися, що перетягую на себе ковдру", - усміхаючись розповів Макс.