Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка офіційно змінила ім'я і узаконила свій псевдонім, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму мікроблозі в Instagram. Цього разу зіркова красуня поділилася кумедними знімками з нової фотосесії, на яких похвалилася обновками.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на нових фотографіях Злата позує в об'ємному білому худі з непристойним принтом на спині. Цей наряд оголив стрункі ніжки співачки, адже на ній немає штанів або спідниці. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона і так і сяк крутиться перед камерою, демонструючи свою обновку. У підписі до публікації Огнєвіч написала: "Я закохалася в цей худі з першого погляду. Як і маленьке чорне плаття, # зухвалі речі просто mUst have в моєму гардеробі. Дуже класна колаборація @queen.kyiv та бренду @annchoo_brand. Я сьогодні взяла участь в кращому фотосеті і проекті цього року! Скоро розповім подробиці". Фоловери не пройшли повз і почали обговорювати нові фото зірки, захоплюючись її новим образом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще