Під час "Дивоглядок" учасники шоу не кліпали протягом чотирьох із половиною хвилин.

Читайте Знай в Google News!

У новому, ювілейному сезоні шоу "Хто зверху?" зібрали найяскравіших учасників та найцікавіші конкурси. В емоційних випусках – і сміх, і сльози як у прямому, так і в переносному значенні.

В одинадцятому епізоді гри учасники встановили рекорд під час випробування "Дивоглядки". Його суть проста – дивитись в очі один одному, якомога довше не кліпаючи. Цього разу у двобої зійшлися музикант Сергій Бабкін від чоловічої команди та гумористка Анастасія Ткаченко від жіночої.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Перед початком випробування капітани команд, як завжди, ділилися лайфхаками, як перемогти у двобої.

"Щоб перемогти, краще дивитися трохи з-під лоба, і не у два ока відразу. Дивись у праве чи ліве, або взагалі у перенісся. Тоді менше хочеться кліпати", – дала пораду ведуча Нового каналу Леся Нікітюк.

Але в самому раунді учасники показали себе навіть краще, ніж самі капітани, та встановили абсолютний рекорд у шоу.

З перших же секунд "Дивоглядок" у Сергія Бабкіна почали сльозитися та червоніти очі. Тоді до жіночої команди прийшла впевненість, що цей раунд вже у них у кишені, але не так сталося.

Учасники простояли, дивлячись одне одному в очі, аж 4,5 хвилини. Здавалося, що вони ввімкнули режим роботів, та ні – Настя і Сергій плакали, сміялися, пританцьовували та навіть розмовляли між собою під час конкурсу.

"Я такого ще не бачив. Пропоную занести цих двох до Червоної книги України. чотири з половиною хвилини – це абсолютний рекорд шоу "Хто зверху?" – оголосив суддя шоу Олександр Педан після конкурсу.

Рекорд рекордом, але хто все ж кліпнув першим на "Хто зверху?" ви можете дізнатися, подивившись випуск на Новому каналі.