Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю скромної Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася постільними сценами у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Днями актриса показала в мережі цікаве фото в образі нареченої, а цього разу колишня дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі фото зі зйомок, у підписі до якого розповіла про травму від нового чоловіка.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Христина зображена на вулиці, вона стоїть поруч з квадроциклом, і транспортний засіб і вона сама в грязі. Перед камерою зірка з'явилася в коротенькій строкатій сукні, поверх якої накинула зелений піджак. У підписі до кадру Асмус розповіла про травму, яку отримала від кіношного чоловіка на зйомках. "Вчора на зйомках у мене сталася травма. Фільм "Булки" починається з того, що моя героїня лежить в ліжку і гортає чужі сторіс. Потім її чоловік перевертається уві сні і випадково вдаряє по телефону. Все було прекрасно до великого плану, де мене попросили тримати телефон прямо над обличчям – щоб він не ховався за кадром. Ну і мій екранний чоловік @arseniyrobak за відпрацьованою схемою зачепив телефон. А той своєю чергою сильно вдарив мене кутом промежин очей. Ходжу тепер з красивою шишкою. Зате кадр хороший зняли. P. S. тут має бути жарт про третє око, але ви і без мене впораєтеся".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.