Українська російськомовна співачка Оля Полякова жорстко відповіла на звинувачення хейтерів у "зраді" інтересів України після зустрічі з російським співаком Філіпом Кіркоровим заради виступу в Дубаях, ОАЕ.

Читайте Знай в Google News!

Нагадаємо, Кіркоров опублікував у себе в сторіз фотографію зустрічі з Поляковою, яку підписав як "Reunion" (англ. возз'єднання), супроводивши картинку прапорами України та Росії. Такий пост, а також сама ситуація співпраці Українки з російським поп-музикантом викликала хвилю критики в соцмережах.

У відповідь на це полякова записала відеозвернення, в якому пояснила свою позицію.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ось я приїхала з еміратщини і дивлюся, розводять тут черговий ср * ч. це вже просто смішно", - позначила ситуацію співачка.

"Бачте, комусь не сподобалося те, що я виступила в Арабських Еміратах на спільному концерті з Філіпом Кіркоровим. Бачте, це, виявляється, "зрада", а сам Філіп, виявляється, ворог України. Я, звичайно, могла б віднести весь цей Хейт на загальний стрес і карантин, який сильно впливає на психіку, і без того пригнічену виборами, пандемією. І не звертати уваги на політично стурбованих і просто хворих на голову, але мені ось що стало особливо цікаво. Я б сказала, підозріло цікаво.

У січні я гастролювала в США і Канаді. Ми зустрілися з Філіпом в Майямі, де він, до речі, і запропонував мені виступити з ним разом в Еміратах. Ми разом відпочивали, ходили в ресторани, на вечірки, виходили в ефір, знімали сторіз. Все це було в новинах. Але тоді це ні в кого взагалі не викликало нічого подібного поруч з тим, що сьогодні влаштували. Ні коментарів, ні новин, нічого. Навесні, під час локдауну, ми з Філіпом вийшли в прямий ефір мого онлайн-шоу "Полявідіння" і теж - ні слова кривого, все нормально, ніяких проблем. А тут щось пішло не так?! Це що ж, цікаво? З яких пір Філіп Кіркоров, який став зіркою ще за царя Гороха, який слова кривого не сказав ні проти нашої країни, Ні проти нашого народу, раптом став ворогом? А спілкування з ним стало злочином проти людства?" - стверджує Полякова.

Також Українка нагадала про своє принципове рішення не виступати в Росії (що принесло їй значні збитки, про що вона раніше розповіла, серед іншого, в інтерв'ю Маші Єфросиніній):

"Дубай. Нагадайте мені, будь ласка, де в Росії знаходиться це місто, щоб щось писати про "зраду" і про мою позицію, що вона там якось змінилася. А вона у мене чітка і конкретна: я буду виступати там, де хочу і з ким хочу, і вважаю можливим для себе. У Росії я не виступаю. У Дубаї я виступаю. Якщо ця позиція не збігається з вашою, то це ваші проблеми. Я не збираюся її з вами погоджувати, обговорювати".

Також Полякова зробила акцент на тому, що звинувачення проти неї можуть бути пов'язані з її політичною позицією: вона неодноразово виступала проти карантинних обмежень на проведення культурно-масових заходів, і навіть організувала мітинг під Кабміном.

Під постом Оля зустріла підтримку шанувальників:

"Оля, ви розумниця. Поважаю вашу думку І Вас",

"Оля! Бажаю щоб вас почули мільйони! І щоб справедливість і порядок перемогли! Ви молодець, що піднімаєте цю тему і не боїтеся!" — ідитинство в типових коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України і Росії: "символічна зустріч"

Як повідомляв Знай.иа, Оля Полякова смикала живу плоть, поки не полилася біла рідина-зірка показала новий рівень епатажу.

Знай.иа писав, Полякова з донькою поділилися рецептом "приворотного зілля" на Хелловін: ніхто не встоїть.