Фешн-фотограф, блогер, б'юті-амбасадор і експерт шоу "Супер топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк ошелешила публіку екстремальним захопленням. Виявилося, що красуня навчилася керувати вертольотом. Правда розкрилася під час шоу "Хто зверху?" у конкурсі "Правда чи Брехня". Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

Читайте Знай в Google News!

"Якось мене запросили покататися на вертольоті. Мені так сподобалося, що я вирішила і сама їм покерувати", - зізналася дівчина. За її словами, вона любить висоту, вже побувала на екскурсії на повітряній кулі, а також обожнює польоти на літаках.

Соня Плакидюк, фото - пресслужба Нового каналу
Соня Плакидюк, фото - пресслужба Нового каналу

А ось суперник Плакидюк в конкурсі "Правда чи Брехня" Сергій Притула не повірив, що тендітна дівчина здатна керувати вертольотом, так що програв. Правда, ліцензії на польоти Соня поки не має, проте сама впевнено управляє повітряним судном.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Соня Плакидюк, фото - пресслужба Нового каналу
Соня Плакидюк, фото - пресслужба Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкішні груди Соні Плакидюк з "ТМПУ" ледь втрималися у сміливій сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" змінилася до невпізнання.

Також портал "Знай.ua" писав, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" перетворилася на солодку Герміону з "Гаррі Поттера", спека зашкалює.