Павло Зібров показав незвичний спосіб використання його вусів дружиною.

Читайте Знай в Google News!

Легенда української естради, композитор і Народний артист Павло Миколайович Зібров вже вкотре доводить, що його зарано списувати в архіви.

Володар розкішних вусів Павло Зібров не припиняє тішити своїх прихильників. Він у свої 63 роки є активним користувачем соціальних мереж, а його акаунт в Instagram зібрав понад 50 тисяч підписників і ця цифра не перестає зростати.

Зібров часто публікує кадри зі свого життя, роботи, а також відеокліпи. Його кліп на пісню "Вуса-бренд" зібрав понад 600 тисяч переглядів і став новим хітом співака.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Однак, вуса Павла Зіброва є не просто брендом співака. Вони мають чарівні властивості. Так, принаймні вважає дружина зірки Марина Володимирівна Зіброва.

Павло Зібров опублікував в Instagram чергове фото, на якому цього разу постав у цікавий момент - дружина висмикує сивий вус у співака. І, як стверджує сам виконавець, загадує при цьому бажання.

"Висмикнула Маринка вус і загадала бажання! 🤪 А щоб ви загадали, якби мали чарівний вус Павла Зіброва?", звернувся до шанувальників співак.

"Ви так не шуткуйте, а то ще ваші фанати повисмикують Вам вуса, вважаючи, що всі бажання збудуться. З чого тоді зробите бренд?", - жартують шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зібров похвалився фірмовим блюдом з капусти і свинячих реберець

Як повідомляв портал Знай.ua, безвусий Зібров здивував українців

Також Знай.ua писав, велелюбний Павло Зібров чіплявся до Олі Полякової на 45-річчя Наталії Могилевської, поки дружина Марина сиділа поруч.