Для будь-якого кулінара додатковим плюсом буде не тільки вміння смачно готувати, але і швидко реагувати і креативно мислити. У новому сезоні шоу "МастерШеф" судді Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський приготували кухарям незвичайне випробування на винахідливість – учасникам запропонують розшифрувати ребуси. Як повідомляє пресслужба телеканалу СТБ, на кухні проекту учасники будуть розшифровувати назви страв, які їм піднесуть у вигляді ребусів. Уникнути чорних фартухів зможуть не тільки найбільш винахідливі, але і сміливі.

Читайте Знай в Google News!

"На дошці ви побачите картинки-ребуси, за допомогою яких повинні вгадати блюдо. Перша картинка найменш розкриває подробиці страви, але кожна наступна дає все більше і більше підказок. Якщо ви не зможете відгадати зображення, то це право переходить до іншої команди. І так до тих пір, поки одна з команд не забронює приготування", - пояснив кулінарам правила конкурсу Ектор Хіменес-Браво.

Судді шоу "МастерШеф", фото - пресслужба СТБ
Судді шоу "МастерШеф", фото - пресслужба СТБ

Фішка в тому, що лише в кінці конкурсу кухарі зможуть дізнатися, правильне блюдо вони відгадали і приготували. Так, наприклад, одна з команд впевнено забронювала блюдо, бачачи перед собою тільки м'ясорубку і Ізраїльський прапор. А ось які смаколики зашифровані в зображеннях кардинала Рішельє, прапорі Нової Зеландії і чому Ектор буде читати арабською - глядачі дізнаються в наступному випуску"МастерШеф".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, кулінари-аматори на "МастерШеф" в лісі за допомогою осла і бочки готували десерти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кулінари-аматори на" МастерШеф "ловитимуть"крота".

Також портал "Знай.ua" писав, що Ектор з МастерШеф показав, як яскраво відсвяткувати Хеллоуїн.