Засуджені з господарського загону, де збирався відбувати своє покарання російський актор Михайло Єфремов, виступили проти нього.

Читайте Знай в Google News!

Михайло Єфремов, якого засудили до 7,5 років колонії за смертельну ДТП, відбуває покарання в СІЗО №5 "Водник".

Нещодавно у російських ЗМІ з'явилась інформація про те, що Єфремов не хоче їхати відбувати в колонію, натомість не проти залишитися в СІЗО "Водник". Причому в тій же камері, в якій він наразі сидить з трьома засудженими. Нібито актор уже там прижився, тому виявив бажання залишитися в госпзагоні СІЗО.

Та далеко не всі зраділи такій перспективі. Засудженні з господарського загону переживають, що тепер їм доведеться працювати "і за себе, але і за того хлопця-актора".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

В російських виданнях навіть з'явилось інтерв'ю з одним із засуджених з цього госпзагону.

"Актора Єфремова нам би в загін не особливо бажано. Він ні по сантехніці, ні по електриці не зможе нічого зробити. У нього немає професії, яка б тут стала в пригоді. Я, скажімо, коваль. А яку йому посаду накажете? У нас за штатним розкладом є тільки одна відповідна вакансія - "різноробочий".
А знаєте, як вони завантажені? Це буде мука для всіх", - заявив в бесіді з журналістом працівник госпзагону, засуджений Дмитро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заарештований Єфремов закотив банкет для співкамерників

Як повідомляв портал Знай.ua,Єфремову пом'якшили вирок за смертельну ДТП.

Також Знай.ua писав, Михайло Єфремов у в'язниці захопився пінг-понгом