Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковскі, яка нещодавно публічно повідомила про свою вагітність, часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму мікроблозі. Так, останнім часом сторінка красуні зарясніла оголеними фотографіями, на яких вона активно демонструє ледь з'явився живіт.

Читайте Знай в Google News!

А цього разу Емілі показала в соцмережі два однакових знімки - кольоровий і чорно-білий. На фото вона позує на затишній веранді разом з, очевидно, батьком майбутньої дитини – хлопець нахилився до живота моделі з поцілунком. Перед камерою Ратаковскі з'явилася в спокусливій мінісукні на тонких бретельках небесно-блакитного відтінку. Її волосся зібране в недбалий пучок, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. Модель не підписала свою публікацію, зате фанати кинулися активно обговорювати її знімки, засинаючи компліментами і привітаннями в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Емілі Ратаковськи пограла принадами перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковськи з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковськи засвітити труси.