Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка офіційно змінила ім'я і узаконила свій псевдонім, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму мікроблозі в Instagram. Цього разу зіркова красуня поділилася кумедними знімками з нової фотосесії, на яких з'явилася в чарівному образі, а в підписі до них натякнула на дещо цікаве.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на нових знімках Злата відображена на прогулянці в Києві, куди вийшла в спокусливому образі. На ній облягаюче чорне плаття на тонких бретельках, яке підкреслило витончену фігуру і оголило спокусливе декольте зірки. Волосся красуні розпушені і акуратно укладені, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Огнєвіч написала: "Мій улюблений фотосет жовтня. Все дихало і немов огортало вселенською теплотою... і, дивлячись на ці фото, я відчуваю новий стан, який з'явився восени з виходом альбому #БОГИНЯ". Фанати співачки в захваті від її нового образу, красуню завалюють компліментами в коментарях, деякі запитують її про можливу вагітність через слова про "новий стан".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Злата Огнєвіч поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злата Огнєвіч відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.ua" писав, що Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям.