Популярна російська співачка Крістіна Орбакайте показала світлину 10-річної давності зі своїм середущим сином і порівняла з теперішніми днями. Хлопець став зовсім дорослим.

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці у соціальній мережі Іnstagram артистка опублікувала давнє фото, якому вже понад 10 років. На знімку Орбакайте і Дені Байсаров.

"Фото с разницей 10 лет!😘🥰❤️", - підписала миле фото Крістіна.

Молодший син співачки Христини Орбакайте і онук Алли Пугачової Дені Байсаров за 10 років змінився із 12-річного хлопчика на справжнього красунчика.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У Орбакайте також є старший син Микита, народжений у шлюбі зі співаком Володимиром Пресняковим, і 8-річна дочка Клавдія, що з'явилася на світ у шлюбі з Михайлом Земцовим.

Підписники ностальгійно пригадали ті часи і прокоментували спільне фото двох знаменитостей.

"Кристина ,ты супер,умееш оставаться молодой не смотря на прошедшие годы..", "Мама все молодее", "Это просто прелесть🙏", "Сын повзрослел, а мамочка помолодела", - пишуть користувачі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як виглядали Орбакайте і Пресняков більше 20 років тому: "Володя прогуляв хорошу дружину"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Костюшкін з "Чай вдвоем" в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер: "Віку немає"

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "Берегиня династії"