У 10 випуску кулінарного шоу "МастерШеф" учасникам довелося пройти кілька непростих випробувань. Однак впоратися зі своїми емоціями і перейти в наступний тиждень вдалося не всім.

Читайте Знай в Google News!

У першому конкурсі учасників розділили на три команди і вони повинні були відгадати ребус. Картинки з асоціаціями показували їм частини рецепта і характерні інгредієнти для їх страви. Команди вгадували і готували страви, проте дізнатися правильність виконання вони змогли тільки в кінці конкурсу на вердиктах.

Програла в цьому конкурсі команда відважної поліцейської Катерини Дем'янової. Вона і Аліна наділи на себе чорні фартухи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У другому конкурсі учасники готували в три етапи і тільки по 3 члени кожної команди. За 20 хвилин вони повинні були зробити максимально смачна страва. У другому етапі - за 15 хвилин, а в третьому – 10 хвилин.

На Битві чорних опинилися 4 дівчини. Так, перед конкурсом за допомогою голосування учасники, які опинилися в білих фартухах, вибирали інгредієнти різної якості для "лузерів". За годину вони повинні були приготувати будь-яку страву, на яке їм вистачить фантазії.

Однак Ектор вирішив ускладнити випробування і замість посуду надав у розпорядження дівчат Дитячий конструктор, ваги, бляшану банку та інші речі, які тільки віддалено нагадували тарілки і дощечки.

З приготуванням вдалося добре впоратися Ірі, Маші та Аліні. Найслабшою виявилася Катя. Судді зазначили, що замість готування багато часу витратила на з'ясування стосунків з іншими учасниками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, кулінари-аматори на "МастерШеф" в лісі за допомогою осла і бочки готували десерти, хто покинув проект.

Як повідомляв Знай. ua, учасникам "МастерШеф" підготували зовсім не кулінарне випробування.

Також Знай. ua писав, що Клопотенко зізнався, що прийшов на кухню з "політики".