Модель Альона Омович похвалилася обновками, але оцінили не всі

Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала милі фото, на яких хвалиться обновками.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Альона позує на прогулянці в Києві, куди вийшла у двох спортивних костюмах, різного фасону і відтінку. На одному зі знімків дівчина спокусливо присіла, витріщивши пружні сідниці, а в іншому її образи напрочуд скромні. У підписі публікації Омович запропонувала фоловерам вибрати, яке з фото їм подобається більше. "1/2/3/4? У @martskayashop нові спортивні костюми. Так і не визначилася який з двох мені сподобався більше. @martskayashop". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альона - деякі захоплюються її знімками, інші хейтять.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.