Зірка 10-го сезону шоу "Холостяк" Вікторія Галадюк порадувала телеглядачів і своїх шанувальників кадрами з нового фотосету.

Читайте Знай в Google News!

Красуня з Полтави постала в спокусливому образі: в чорній прозорій сукні міді в горошок, під якою було чорне міні з відвертим декольте, яке ідеально підкреслило пишний бюст дівчини. Про це стало відомо завдяки новій публікації Вікторії в мережі Instagram.

Віка Галадюк, фото: Instagram
Віка Галадюк, фото: Instagram

Наряд Віка доповнила чорними босоніжками, ідеально рівною укладкою і насиченим макіяжем очей з акцентом на червоній помаді. У підписі до фото вона побажала своїм підписникам гарного настрою і приємних емоцій.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Віка Галадюк, фото: Instagram
Віка Галадюк, фото: Instagram

"Після всіх сірих осінніх днів дуже хочеться вже святкового настрою. До Нового року залишилося менше 2 місяців, а свята душа вимагає вже зараз. Всім вам бажаю в цю пору року настрій, коли хочеться світитися від щастя як зсередини, так і зовні. І побільше яскравих фарб, приємних емоційних спалахів в нашому житті. P. S. дане фото уособлює мій бажаний настрій", - написала Вікторія.

Варто також нагадати нашим читачам, що Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті своє кохання. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото, і нещодавно показав милий знімок, на якому позує в стильному образі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, ексхолостяк Добринін натякнув на поповнення в родині: "Дашу розпирає".

Як повідомляв Знай.uа, еротика від фіналістки "Холостяка": красуня продемонструвала "родзинки" на прогулянці.

Знай.uа писав, "розумна" камера стежила за лисиною рефері, поки футболісти робили свою гру: неймовірні технології.