Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь в безлічі інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. На час карантину йому довелося повернутися додому до Грузії, але тепер він повернувся до Києва, звідки показав незвичайне фото в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Страх перед початком чогось нового, перед невідомістю, страх втрати натхнення і ресурсів – це нормально! Це здорова реакція кожної людини. Нові мої ідеї та напрямки змушують мене задавати самому собі мільйон питань, сумніватися, але... діючи. Тому що кожен мій монолог з самим собою закінчується переконанням:»краще зробити і пошкодувати, ніж не зробити і шкодувати". Ніколи ви не отримаєте готовий сценарій розвитку будь-якої події в житті. Але ви - її головний режисер. Не бійтеся своїх бажань, пробуйте, експериментуйте! І потім з особливим задоволенням проставляйте "галочки" навпроти ваших цілей. Я в вас вірю! Які у вас способи реалізації цілей, бажань, мрій?",- написав Макацарія в підписі до фото, на якому його можна побачити у відмінній формі з потужними м'язами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще