Соня Євдокименко-внучка відомої радянської та української артистки Софії Ротару.

Дівчина вчиться і живе в американському Нью-Йорку, вона успішна модель і блогер. Соня часто радує публіку яскравими фотографіями з життя, і в цей раз вирішила показати миле фото з дивного місця, яке виглядає, як ніби "край землі".

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому фото дівчина відображена за містом, вона сидить на високій скелі біля красивого озера. На прогулянку Соня вийшла у світлих спортивних брюках і футболці, поверх якої накинула темну і теплу кофту, а на її ногах бежеві черевики. Волосся моделі розпущене і недбало укладене, а обличчя майже не видно вона милується навколишньою красою. У підписі до публікації Євдокименко написала:"прості задоволення". Фоловери дівчини не пройшли повз і почали активно обговорювати її фотографію, засинаючи компліментами і захоплюючись місцем, в якому вона гуляла.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.